fredag den 24. februar 2012

Salg af sovesofa'en....

En sjældent gang imellem sker det jeg IKKE skriver om kage... Det her er en af dem!

Min kære sofa fra JYSK har udtjent sin værnepligt som sovesofa, og blevet solgt på dba.dk af den nette sum af 1200kr. - min mors kommentar; "... og den er ikke engang 500 værd." Hun har sovet på den, og det var ikke den store begejstring!Nu kan jeg må nu se frem til nogle dejlige dage på luftmadressen, indtil jeg har fundet et bedre alternativ. Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal have en rigtig seng, i så fald en 1½ mands da jeg meget ofte har overnattende, eller en sovesofa i bedre kvalitet. Måske en box-madres eller to? Det bare det at bo på 25m2 og have plads til det hele...

Jeg kunne selvfølgelig også tage og få bragt min gamle teenager sove-sofa fra mine forældre, som har stået på mit værelse siden jeg flyttede hjemmefra (og købt for mine konfirmations penge for 12 år siden!). Den er gammel, ubeskrivelig grim og brugt, men stadig rigtig god at sove på.

Hvor er stedet at købe seng? Eller sovesofa...?


Imens jeg tænker over mit plads/sofa/senge problem, skyller jeg det ned med det sidste af min Brooklyn Blackout, som faktisk ser ganske udemærket ud dagen, og skyllet efter med te.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar