onsdag den 29. februar 2012

'Liebster' award

Der er altid nogle stykker af de Blog Award i omløb, og jeg ved mange holder deres blog "award" fri, og det så fint nok. Jeg er bare ikke en af dem!


Jeg syntes det er en dejligt at andre mennesker derude i blog-land, viser at de anerkender mig som blogger. Denne gang var det fra Ditte - Kaos i mit køkken, samt Kristina - Kristinas køkken.

Min blog er helt aldeles min egen. Lavet for sjov, og forbliver for sjov! Jeg har intet mål med den, andet end finde andre kage/chokolade/bage/mad og humorfyldte-elskere som jeg selv. Jeg reklamere ikke med min blog, og reklamere ikke med produkter for penge. Jeg har ingen betalte meninger og sådan bliver det ved med at være.

"'Liebster' er tysk og betyder foretrukne på dansk. Den gives til bloggere under 100 faste læsere, og hvis du vil sende den videre, som anbefaling på nyere spændende blogs, skal du; 1.Udgive din egen top 5 over bloggere, der har under 100 læsere. 2. Sende din top 5 en mail eller kommentar for at give dem awarden."

 1. Chokoladesansen
 2. Livet i Rebelsig
 3. Kagekunst
 4. Frk. Kræsen
 5. Sødtand

Jeg har holdt mig inde for danske bloggere denne gang, og de er ikke alle kun med kage, men derimod lidt af hvert... Jeg læser mange blog's, RIGTIG mange blog's fast! Hvilket gør det ret så svært at vælge. Jeg læser faktisk også mange blog's hvor de har under 100 læsere, men det her min top 5, som altid er sikker på jeg kigger med...

2 kommentarer:

 1. Hej

  Og du for sandelig lige en til blogaward, fordi jeg rigtig godt kan lide din blog, som jeg synes er utrolig flot lavet. Jeg håber at du vil give awarden videre til andre gode og spændende blogs med under 100 læsere.

  Du kan læse mere om awarden her:
  http://www.frukubikslaekkerier.com/2012/02/blogaward.html

  SvarSlet
 2. Awww tak søde <3
  Jeg har småtravlt denne uge, men der kommer et award-indlæg snart ;-)

  SvarSlet