mandag den 13. februar 2012

Døden nær - efter egen ynkeligheds skala...

Der sker ikke så meget her på bloggen, jeg ligger døden nær hjemme...

Bordet er fyldt med snot-klude! Jeg er blevet afhængig af the med honning, halls pastiller og smertestillende, bare for at holde tilværelsen ud. Hvis jeg ikke sover, så vågner jeg ved at hoste. Rent ud sagt er jeg virkelig ynkelig!

Lånt billede

Jeg har ikke været ude for døren i 2 dage nu og igår var første dag jeg kunne indtage andet en the og piller!
Syg(ligheden) har luret nogle dage, så havde det på fornemmeren, men tænkte "det skal nok gå, det går over liiiige om lidt" (Note til mig selv: Undervurder ALDRIG sygdom) men gik helt galt og ned lørdag aften, efter at have været på arbejde. Når jeg er syg, plager samvittigheden omkring arbejdet mig, over ikke at være der! Ond ond cirkel...

Disse skønne blomster fik jeg forresten på min fødselsdag,
det har jeg ikke fået for talt vel...?

Heldigvis havde jeg en af de sødeste venner hos mig, - på trods af smittefaren - til at putte og nusse om mig, imens jeg var mest ynkelig, så jeg ikke var helt alene...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar