mandag den 27. februar 2012

It's a girl!

Ikke noget nyt, og så alligevel... Baby-numse som pige! Bagdelen er lavet flere gange nemlig Malte som var den første, derefter en til et kombineret bryllup og Olliver's barnedåb, sidste var så Frederik (som også har en mini DIY) og nu endelig en lyserød pige numse til Alberte!
Kagen er lavet for min tidligere svigerinde Pia og hendes kæreste Lenarth. De fik deres lille pige d. 8. oktober 2011, og igår skulle Alberte døbes.Selvom det er min x-sviger familie, holder jeg stadig meget af dem, og jeg har fået så mange roser for den kage.
Jeg bliver sådan helt lille pige genert med røde kinder, og hader faktisk delen hvor jeg skal aflevere kagen (så får næsten altid min mor til den del), men syntes det skønt at få sms'er og se facebook billeder når kagen er beundret. SKØNT siger jeg jer!
Næsten alle jeg kender får åbenbart drenge, der må da være nogen flere piger derude et sted må vi håbe. Oddsne er lige nu 3 mod 1...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar