lørdag den 14. september 2013

{ Overflødigheds horn }

Det er totalt old-school med sådan et horn, men jeg ææææææææælsker det!
Da vi fik ordren ind på arbejdet, sprang jeg rundt, møvede mig frem forrest,  "MIG MIG MIG". Hænderne famlende i vejret og trippede rundt som et barn der tigger slik, og sendte store bedende dådyrøjne ud "Pleace... Vælg mig... Åhh må jeg ikke nok?"
De to andre konditor stod og gloede underligt på mig, med det blik der sagde "nu-slår-det-da-helt-klik-for-hende".Yea... Jeg SÅ glad! Det er mit første horn siden jeg var på hovedforløb i 2010, og der brugte man en HEL uge på at skabe et enkelt horn, her havde jeg nogle timer.


Jeg ser selvfølgelig fejl, og imens jeg var i gang var jeg frygtelig usikker. Jeg prøvede dog at tage mit "selvsikre"-look på imens jeg var i gang. But who are we kidding? Jeg havde konstant frygt for at hele skidtet ville falde sammen. Det ville være katastrofe!Den hurtige kan se at ROSERNE på toppen er "genbrugs" roser. Et par stykker blev til overs fra bryllupskagen jeg var med til at lave sidste gang. Det hele pynter såååååå fint!

3 kommentarer:

 1. Kransekage fyldt med kransekage! Der er kun vindere i det spil!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hvor er den altså fin! Synes det er total klassisk med et overflødighedshorn og så elsker jeg alt med marcipan. Mums. Det er ret smart det ark som viser længderne :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Må jeg bede om en kopi af dit smarte ark med vejledning?. Jeg står og skal lave mit allerførste horn ever til mit eget sommer bryllup 2020, så sådan et ark ville virkelig være en kæmpe hjælp :)

  SvarSlet