fredag den 13. september 2013

Hvornår bliver jeg voksen?

Hvornår bliver jeg "voksen"? Jeg render stadig rundt som et barn på 12 og hopper og danser fjollet. Nu skal jeg pludselig skrive CV, søge lejlighed og job..? Alle spørger mig hvornår jeg skal have børn, mand og hus? Altså... Jeg ved ikke engang hvad jeg skal i næste uge. For fanden altså?! Jeg kan ikke engang beslutte mig til hvad jeg skal lave til aftensmad...
Det var hvad jeg skrev på facebook den anden dag. Ind i det hele skrev en mandelig bekendt så ledes: Hvis du nu Starter med at finde dig en mand, blive gift, få nogle dejlige unger, finde et hus og købe en bil.
Så skal du bare se, så kommer det med aftensmaden og hvad du skal i næste uge HEEEELLT af sig selv :)
1 kommentar:

  1. Forhåbentlig bliver man aldrig så voksen, at man holder op med at danse fjollet rundt ;) Det krydser jeg da i hvert fald fingre for.

    SvarSlet