onsdag den 18. september 2013

Kagebord og mavepiner...

Billede spam for en 22års fødselsdags fest! Hvis en konditor skal holde fødselsdag, så lade der være kage, mere kage og MEGET KAGE!

Morgensangen klokken 6.15 mandag, har jeg ingen billeder af, da jeg selv var lidt zombi-søvnig (Jeg er IKKE morgenmenneske, så er DET sagt. Jeg faktisk ret så morgen gnaven) der vendte t-shirten på vrangen, sko'ene forkert på, imens jeg tumlede ned af trapperne for at synge "I dag er det Gittes fødselsdag..." Sammen med resten af familien af den super morgen-friske familie.


Mit personlige bidrag til festen. Var de tre overstående. Den sædvanlige Chokolade-Mint helt oppe bagerst - Intet nærbillede, da glasuren havde tænkt sig at løbe sin vej...


En ahorn-sirupsfromage med karamelister valnødder og ellers så spontant dekorative chokoladesnirkler på siden.


Små profiteroles med flødecreme og mælkechokolade med salt-lakrids. Toppet med lakrids-glasur og dybbet i mørk chokolade.


Og så ellers fødselsarens favorit, menlig karamel-æble kagen. Pynten er altid nogen jeg improvisere i sidste øjeblik. Dårlig planlægning... Mig i en nøddeskal.Selve festen henover aften var smadder hygge. SKRUE-RET var aftens menu med MASSER AF OST, skine, bacon og pølser. Det vist noget ynglings noget af hendes.
Efter middagen til os 6 mennesker, var der masser af kager. Altså der var 7 forskellige slags. Gitte og hendes svigermor havde også lavet kage i dagens anledning. Plus med en bolle-kone (siger man virkelig det?)


Fødselsdags-pigen i sin egen hjemmesyet kjole.
Svigermors kage (altså Gitte's). Mango- og chokolademousse med vaniljebunde. Det var rigtigt lækkert med mango'en som friskhed (Jeg spiste rester her i eftermiddags - helt godt for at holde figuren ved rette størrelse, og blodsukkeret skyhøjt)


Gitte lavede selv en kaffemousse-kage med karamel indlæg og karamelliseret mandler i bunden.
Hvis man ser efter har bolle-konen (!?!) bolle-hår (?!?!?!?!?!) JO den er god nok. Vi nåede slet ikke at spise af den. Der var alt for meget kage til os få mennesker som var til middag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar