onsdag den 15. februar 2012

Varm chokolade af Mars bar - og lidt om Jannik

For et stykke tid siden var min total crazy kammerat Jannik hjemme hos mig. Han er så f***ing krævende! Altid forlager han mere og mere kage, ligegyldig hvornår han snakker (og det gør han hele tiden), kræver han kage! Eller driller mig fordi jeg er tyk, af for meget kage. Denne gang prøvede jeg let at slippe udenom ved overtale til "kun" at få varm chokolade og mad.

Jeg hev ham med i Fakta for at handle det nødvendige, hvor han opførte sig som et 4-årigt DAMP-barn på sukker-trip. Han er 23.

Han stjal en palle-løfter og kørte rundt på den i hele butikken, imens han forstyrrede SAMTLIGE medarbejder for at finde sugerør til den chokolade jeg skulle lave, "ellers kunne det jo ikke drikkes rigtigt". Vi havde næsten forladt butikken (imens jeg var overud pinlig berørt) med 1200 sugerør, da han KUN kunne finde den største pakke overhovedet.

Næsten ude af butikken, overtalt han mig til at lave "chokoladen" på Mars-bar, fordi "det kunne da være helt vildt sejt". Year right! Nårh hvad gør man ikke for sine gæster...


Det er jo SUPER enkelt at lave varm chokolade! Chokolade og mælk, nemmere er det ikke.

Varm chokolade


½-1 liter mælk - alt efter hvor koncentreret du ønsker den
4 x almindelige små Mars-bar
De 4 små Mars hakkes op i små stykker.


Ca 1 dl mælk bringes i kog, slukkes og chokoladen kommes deri. Rør til den er komplet smeltet. Hvis det er nødvendigt, skru op på laveste blus.


Når det hele er smeltet sammen, kommes den resterende mælk i. Skal nydes i SMÅ kopper! Ellers bliver den voldsomt vammel. Jeg brugte også kun ½ liter, den kan sagtens tage 1 hel liter.


Jannik kunne godt lide dem, han er også til det mest vammele ting. Hvis han kunne leve af sukker, fløde og pasta, så gjorde han det ALTID!

4 kommentarer:

 1. jeg synes da han lyder genialt kreativ ham din ven! Nams ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er han bestemt også! Jannik er den type bedste beskrevet som mars-chokoladen, fantastisk i små doser, eller bliver det en for meget ;) Og han ved godt jeg elsker ham trods alt...

   Slet
 2. Tak skæbne... Ren overarbejde at være sammen med ham, hva?? Det er nu fedt at have en sådan ven, der ikke er som de andre :D
  Tak for (vammel) opskrift. Tror jeg vil prøve med en anden type chokolade i stedet :)

  SvarSlet
 3. Lyder lækkert, så det skal da prøves. Tak for tippet :)


  Hilsen


  Janus
  mobil reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet