lørdag den 4. februar 2012

HUSK! "World Nutella Day" er imorgen

HUSK det så! I morgen d. 5. februar er det World Nutella Day - og for første gang i mit liv, har jeg købt et glas Nutella!
Nogle måber sikkert derude når jeg siger det "første gang". Altså det ikke første gange jeg smager det, jeg har da smagt det på ferier og den slags, og min mor har da også købt det da jeg boede hjemme, men første gang jeg køber det til mig selv.Endnu ved jeg ikke lige hvad jeg skal lave, men Kage! Kage! Kage! har allerede været i gang med Cherry-tella, og sidste år med Nutella Verde.

Jeg har engang for lææææææænge siden lavet en hjemmelavet "Nutella", som jeg nok bringer et indlæg om i morgen, hvis jeg ikke også forsøger mig ud et bageforsøg med den Nutella jeg nu har købt.

Nutella har aldrig lige været mig, men hvad man ikke gør for videnskabens skyld :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar