lørdag den 25. februar 2012

Besøg hos "Kunst Kage" på Frederiksberg

Det vist ikke nogen hemmelighed at jeg ææææææælsker mine kollegaer, og at vi fortager os en hel del sammen i vores fritid. Som regel involvere det kage, ballade eller chokolade, og denne gang var heller ikke nogen undtagelse.

Lige på sådan en kold februar dag, hvor vejret var mere hen i sne og frost end forår, vadet mine to kollegaer og jeg ned ad Falkoner Alle, hvor Kunst Kage ligger.En hyggelig lille café med en helt speciel stemning. Smilende service, da jeg som den første bestiller et stykke lemon-marenge pie og en latte, og satte mig over ved det eneste høje cafe bord der er.

Altså som vi sad der et stykke tid og hyggesnakkede, blev det sådan... Okay... Stedet er sødt og rart, jeg vil ikke sige at det er overdådigt fantastisk! Ikke et sted der "wow" og slår mig omkuld, men dog er jeg helt sikkert på, at jeg villigt ville komme igen. Min kage smagte lækkert af citron, men en smule for meget marengs efter min smag. Det var dog ikke noget problem, da Gitte og Jannie (kollegaerne) satte gaflerne til og fortærede det...Jannie bestilte the og cheese-cake med hindbær så vidt jeg husker. Kiksebund med en andelse kanel. Jeg fik love at smage en bid inden det hele var væk.  Gitte fik et stykke brownie, som var væk (!) før jeg nåde et billede...! Kagerne smager hjemmelavet og lækkert, og det netop grunden til jeg gerne vil komme igen...

Man kan lige se spejlbillede af både Jannie og Gitte i vinduet.

En lille note er at Gitte og Jannie syntes er SÅ pinlig at jeg tager billeder af ALT..! Det kan vel ikke være så pinligt... ?

4 kommentarer:

 1. hej,

  Jeg har givet dig en blog-award. Se mere her: http://kristina-kitchen.blogspot.com/2012/02/liebster-blog.html God Søndag

  Kristina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Den vil jeg straks gå i gang med :)

   Slet
 2. Det er da ikke pinligt at tage billeder af alt - hvordan skal vi andre ellers se hvad du har fortæret...
  Tak for anmeldelsen - nu vil jeg så fremover ikke kun nøjes med at kigge på facaden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Det mener jeg også... Kig derind, jeg syntes bestemt det er et besøg værd :)

   Slet