lørdag den 4. februar 2012

At forsøde hverdagen ...

... med en "Pære belle Helle"-dessert fra Netto.

I min hverdag fyldt med kage, bliver jeg ind imellem alligevel fristet af andre søde sager. Når jeg vandre rundt imellem super markedets hylder og støver alle tilbudene igennem finder jeg de små gode og sjove ting.Særligt Fakta og Netto er mine favoritter, da der næsten altid dukker "noget op" som jeg må prøve at tage med hjem. Hvad enten det er mad eller ting, så ryger der ofte ekstra ting i kurven....


Denne gang var det i Netto, hvor denne dessert "Pære belle Helle" stod. Liiiiige en smule for fristende. 12kr var lige til at overkomme og kunne jo højest ryge ud i skralderen og aldrig ryge i kurven igen.

Af en eller anden årsag havde jeg adrig hørt om "Pære belle Helle" før jeg kom hjem og google'de det. Det åbenbart en meget kendt klassisker?!
Jeg vil sige at min fra Netto var god nok (en smule vandet fløde er mest skylden) til prisen, og med de fine lag som det hele var lagt i, men jeg skal da helt sikkert prøve den rigtige dessert nu!

1 kommentar:

  1. ohhh yes, os der spise halve avocado med rejer til forret i 80'erne, har helt sikkert indtaget mange gange pærer Belle Helene. Det er slet ikke nogen ringe dessert, som sagtens kunne gøre det ud for en dejlig afslutning på en god middag i dette årtusinde også. Den ægte vare vil helt sikkert gøre dig mere glad:-)

    SvarSlet