torsdag den 1. marts 2012

Opvarmning til Chokolade Festival 2012

Altså jeg ææææælsker chokolade, og det er lige fra den billige Mars-bar til luxus fyldte chokolader fra Peter Beier. Min mor kom hjem med denne smukke blok chokolade fra Sneblomsten i Skælskør, som en lille forsmag på den lige-om-hjørnet kommende Chokolade Festival 2012.Det er altså noget andet end Mars-bar! Chok O Blok chokoladen her, smager ret så meget af chili, og med små kandiseret appelsinstykker. Den kan lang fra bare kværnes ligesom jeg plejer med billig-chokoladen - som jo også består mest af sukker. Lækker lækker chokolade! Og den nydes i små stykker. De kommer også på årets Chokolade Festival.

I frygt for at slide ordet op siger jeg det så: Husk Chokolade Festival 2012! Det afholdes 10. og 11. marts. Du kan i hvert fald regne med mig... Begge dage! Og lige imens du glæder dig, kan du tage et tilbage kig på sidste år.

Kommer du? Ses vi?

1 kommentar:

  1. Hej:) det er en lækker blog du har.
    Jeg har været til Chokolade festivalen sidste år og skal der helt sikker igen :)

    SvarSlet