tirsdag den 13. marts 2012

Den store bagedyst - Skal du være deltager?

Der sikker mange af jer derude i blog-land som allerede har hørt om Den Store Bagedyst som kommer på DR1, hvor de søger flittige fritidsbagere til til et nyt underholdningsprogram, hvor Mette Blomsterberg skal stå for det meste.Jeg ved MANGE herinde i blog-land burde deltage! De alle sindsyg dygtige, og "kun" fritids bagere og/eller konditorer. Selv kan jeg ikke deltage, da jeg er konditor lærling, og reglerne er at man i minimum 10 år ikke må have arbejdet med professionel catering. Det kan jeg ikke helt se mig fri for, men jeg kunne være publikum :)Hvis du ikke allerede har set det, bør du kigge engang på DR1 hjemmeside, hvor der også er en fin lille formular du kan udfylde. Jeg glæder mig...

3 kommentarer:

 1. Ihh den kage ser mums ud....... Kunne virkelig godt bide i den lige nu.......

  Det er en skam efter min mening at hende Blomsterhalløjen, er med i programmet..

  Men skal nok lige lure alligevel...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. ja, det er fristende, men er helt enig med Marianne i at Blomsterberg bare er for overeksponeret og for overgearet i mine øjne - bare hun dog ville slappe lidt af... men skal da nok kigge lidt med alligevel ...

  SvarSlet
 3. Skal helt klart se programmerne, men har sagt nej tak til at deltage:-)

  SvarSlet