lørdag den 6. august 2011

Imens kagen "sætter" sig...

Jeg er netop ved at lave en kage til barnedåb imorgen, men imens den står i køleskabet og sætter sig, skal jeg lige benytte ventetiden med at fortælle om min FANTASTISKE køkkenmaskine!

Mit kæmpe monster dejlige maskine som står i min mors køkken, og som jeg slet ikke kan forstille mig en kage-bagning uden, nemlig en Kenwood køkkenmaskine KM020 Major Titanium, den kan simpelthen klare ALT! - altså lige med bortset fra at rydde op og gøre rent efter sig, og alt det andet praktiske som mangler... Men ellers altså, så det en faktastisk maskine som er uundværlig når jeg skal i køkkenet.Med denne Kenwood-maskine får du det hele samlet, og der findes et væld af muligheder og tilbehør, så selv den mest kreative kok eller amatør kan få sine behov opfyldt. Blende, røre, piske, hakke, snitte, rive, skrælle, presse, kværne, lave pasta i forskellige former og med ismaskinen kan du lave den lækreste, hjemmelavede flødeis!Det er meget tidsbesparende at have en køkkenmaskine, mens den blander, rører etc. har du hænderne fri til at lave andre ting, og du behøver ikke længere bruge tid eller kræfter på at ælte en stor dej eller røre en kagedej med en almindelig lille håndmixer.

Jeg er forelsket...

KØB DEN!

3 kommentarer:

 1. Hihihi fed video.......

  Jeg har stadig lysten til at eje en køkken maskine.. Men ikke pladsen..........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. årh. Jeg ønsker mig en Kenwood så vildt. Har ønsket mig en siden jeg var 16, hahaha, men har ikke fået en endnu, eller formået at spare sammen til en, ak og ve. Men Kenwood er virkelig kram så det vil en ting. Min bedstefar har en der er var 20 år gammel og den er først lige gået i stykker, men det var gudskelov kun en lille reparation så den lever videre endnu. Så jeg håber jeg får en her når jeg fylder 25, det er virkelig en af mine helt store ønsker :D

  SvarSlet
 3. Jeg absolutely looover også min Kenwood. Mit allerbedste "kage" køb!!! Jeg har heller ikke plads i skabene så den står fast på køkkenbordet(godt at det er langt:-)) Har ikke håndæltet bolledej og kransekagemasse siden:-D

  SvarSlet