lørdag den 5. oktober 2013

STØT BRYSTERNE - Lyserød lørdag

Der er ALTID så meget kage. Vi har en smule svært ved at følge med, selvom vi er tre konditorer. Vi er netop flyttet over i et splinter nyt konditori, som aldrig er blevet brugt før og det giver altså en smuuuule start-vanskeligheder. PRAKTISKE vanskeligheder.

"Hvor ligger paletten?"
"Har du set saksen?"
"Hvor sprøjeposerne?"
"Hvor er...."

Alle sådan nogle ting som endnu ikke har fundet deres faste plads, hvilket altså giver ret så meget "led-efter"-tid, og vi bliver desværre nødsaget til at lukke ned for speciale bestillinger de kommende hverdage. Bare lige til vi får ordentlig styr på tingene. Meeeen det drejer sig nok kun lige om et par dage... Heldigvis, det jo specielle bestillinger som er de sjoveste!

En af bestillingerne i fra ugens løb var til "Støt Brysterne" Kampagnen.
Jeg er igen så heldig at lave den noget specielle kage.


Normalt så kan de blive ret så porno-agtige de bryst kager, men jeg syntes at denne her blev ret så undertøjs-model-venlig i udseende, uden man er i tvivl om at det er en kvindekrop.

Jeg tror dog de fleste mænd på arbejdet var lidt skuffet, da vi skulle lave en bryst kage, at det ikke blev Dolly Parton størrelse med lille blonde-BH.

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin kage :) har overvejet om jeg skal lave noget lignende til min bror, når vi fylder rundt til februar :) kh Pia

  SvarSlet
 2. Super fin kage med "naturlige bryster" - ikke som de andre brystkager man ser :)

  SvarSlet
 3. Er helt enig med Nanna. Brysterne er super flotte og naturlige at se på. Som vanlig er det en super flot kage.

  SvarSlet
 4. Super flot kage. Og lige præcis naturlig at se på :)

  SvarSlet