søndag den 7. august 2011

Gravhunde og andet gøjl...

Her er charmøren, som stjæler alles hjerter! Tada... Jasper!

Hvem? Mig?

Han er familiens lille redning(s hund), historien er en længere en af slagsen hvordan vi fik ham, jeg tager den  korte genvej: Søsters ønske om hund, Hun køber hund. Hund lider af psykiske problemer , hunde-hvisker, dyrlæge, mere hunde-hvisker, dyrlæge, recept, anti-deprissivt og nerve medicin i 6 måneder, nu "normal" og ikke bange for alle og alt.

Han var både bange for mennesker og lys, og krøb langs væggene da han kom til os, vi ved ikke hvad de forrige havde gjort ved ham, men godt var det ikke... En laaaaaang sej kamp for at han fik det godt med sig selv og er nok verdens gladeste hund for "sine" mennesker, og er efterhånden også ved at ståle på fremmede. 

Vi elsker ham uanset hvad..! (dog var han en smule mindre elsket den dag han åd mine nye sko, og bed ALLE knapperne af mit tøj)

*Atju*

HmmmMen nu er han damp-barn og eeeeeelsker sine pivedyr! Det meste af tiden ligger han med det dyr foran os, for at få os til løbe rundt om spisebordet med ham. Nogen gange med mere held end andre.

Anyway, grunden til jeg lige kom ind på vores lille vidunder her, er fordi jeg har opdaget en fantastisk blog, menlig HverdagsNadia, som laver "streger" og laver sig selv som en gravhund... Tag et kigIngen kommentarer:

Send en kommentar