tirsdag den 16. marts 2010

Sølvbryllup

Hvordan kan det lige være at jeg ALTID tager fejl af dagene?

Jeg har lige siden jeg så et par af mine venner i avisen, med en nota om at de havde sølvbryllup her den 16. marts, og åben hus og det hele, haft i tankerne om jeg skulle lave en kage... og var kommet frem til at dét er altså det jeg gør, mere personligt kan det vel ikke blive fra mig.

Heldigvis udspiller det hele sig sådan, at jeg ringer til deres søn, for at få nogle detajler på plads, og snakker så om at jeg vil komme forbi i morgen tirsdag aften med den kage, fordi jeg ikke kan komme med onsdag formiddag. En kort pause opstår før han sige "det er altså TIRSDAG d. 16." pludselig går det op for mig det ikke er ONSDAG d. 16. at de har sølvbryllup!Fast besluttede på de SKAL have den sølvbryllupskage, sat jeg mig promte ned og skrev en dosmer seddel, og derefter begav jeg mig af sted til Bilka og køber næsten alle de ting jeg skal bruge, de sidste småting skal jeg hente i morgen på min skole, og så hjem og gøre min kage færdig, jeg håber virkelig jeg kan få en fritagelses seddel, så jeg selv kan komme med til brulluppet.

Jeg har indtil nu fået samlet hele kagen, som består af en Baileys mousse og en Hindbærmousse, på lyse lagkagebunde.

Jeg har fået lavet næsten alt pynt, så mangler jeg kun i morgen at få den overtrukket med marcipan og transporteret ned hvor den høre hjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar