tirsdag den 9. marts 2010

Eksamens forberedelses-feber!

Eksamen nærmer sig! Og jeg føler mig håbløst bagud! - har 1000 ting i hovedet som jeg så gerne vil, men slet ikke tror nol på jeg kan.

I øjeblikket har vi fået at vide vi skal lave en arbejdsplan til torsdag, hvor vi skal forholde os til:

  • Varekendskab - Det valgte emne.
  • Hygiejnen
  • Sundhed og ernærring omkring produktet
  • Naturfag
  • IT - evt lave en PowerPoint
  • Dansk - Portefolien skal fremstilles
  • Praktik - en praktisk prøve hvor vi skal fremstille 3 produkter med det valgte "emne"

Er nået frem til at valget ligger mellem hindbær eller mandler. Kunne så godt tænke mig at lave franske makroner, som en af de tre produkter. Jeg syntes de er viiiildt lækre! Men tror desværre bare de er meget svære at lave! - og jeg skal nok ikke kaste mig ud i noget som jeg ikke har prøvet før, ikke til en eksamen.

Hvad skal jeg dog vælge?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar