torsdag den 11. marts 2010

Stjernetegns kage

I øjeblikket udfordre lærene os i skolen, vi skal være kreative og udfordre os selv både smags- og dekorationmæssigt. Vi havde fået endnu et tema, at vi skulle lave en kage om vores stjernetegn! - den skulle indeholde de elementer vores tegn stod for, og smag og farve skulle selvfølgelig hænge sammen (det nytter ikke at have en gul kage, der smager af brombær vel?)

Jeg er som nogle bekendt stenbuk, og skulle da lave en kage som symboliserede en stenbuk- Stenbukken er et jord-tegn og står for ansvarlighed, målrettedehed, lederskab. Jord- giver sig selv, det skal være brun - men lederskab og målrettedhed? Der jeg ovre i en hvid og blå. Den blå farve er en "ren" farve, som giver indtrykket at seriøsitet, "nede på jorden", men klarhed, og så forbinder man også blå med vand.

Hvis man slår stenbukken op, vil mange opdage at den ofte har en hale, og det har en laaaang forklaring - som jeg ærlig talt ikke har sat mig særlig meget ind i - men hvis du er nysgerrig kan du finde en forklaring her.

Jeg havde egentlig en udemærket ide til at starte med, et chokolademaleri med en stenbuk, og jeg øvede mig da også herhjemme, og fik nogle rimlige gode resultater, en fromage-kage med blåbær, vanilje og en chokolade. Der skule ingen pynt på siden, så man kunne se farverne skifte.

Men i skolen, gik det slet ikke som forventet! Vi var en alt for mange mennesker, som skulle bruge de samme ingredienser, og mit resultat blev dette:

- Vanilje og blåbær fromage, med marcipan overtræk -

Helt klart en udemærket kage, dog helt anderledes og MEGET mere simpel end den planlagte, tog heller ingen tid at lave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar