mandag den 29. marts 2010

Lorh Ness kransekage

Mine weekender er så ufattelig koncentreret - og der er så meget jeg gerne vil skrive, men jeg må hellere begrænse mig!

Hr. Wamsler havde planlagt den helt store tur til storbyen, en tur i diverse kamera-butikker for at finde en taske der kunne matche alt hans grej - og mens der blev kastet tekniske ord igennem luften mellem ekspedienten og Wamslers grej, kamera - linser (ikke de spiselige) og andet 17-20, 77'er eller hvad det nu hedder alt sammen, stod jeg på sidelinjen og kiggede til. Ret fornøjeligt at se nørderne gå i selvsving...

Der var dog også lige plads til en tur til speciealkøbmanden i Rødovre - hvis jeg bare havde en formue, ville de blive rige på mig derinde... Jeg gik rundt og forelskede mig i det ene lagkagefad efter det andet, stativer til bryllupskager, muffinsforme, kagepynt, chokolade... You name it!
Det blev dog kun nogle beskend mandler fra min side af, jeg skriver som velkendt om mandler i min eksamen, så¨spanske mandler og enkelte bitre til at lave marcipan skulle der til...

Men, men.... Jeg må sige hr. Wamsler gik til den, han fik handlet en masse krydderier og spændende chokolade - som blev drukket som varm chokolade om søndagen - men det kommer vi til senere!

Turen går derefter til IKEA, med en masse mennesker! Bare turen ind på parkeringspladen var en kamp, og med en masse mennesker mylder derinde, hold da helt op! Men vi kom igennem og ud med en masse krydderiholdere under armen - ja noget med det skal bruges til teltur... Hvad ved jeg? Men hyggeligt var det at være på tur!

Aftensmad for ikke at forglemme! Hr. Wamsler er den ultimativ sovsemand, så efter sidste gang, hvor det mislykkedes med en sovs-bernaise, som desværre skilte, skulle han forsøge sig igen lørdag aften. Jeg må sige det lykkedes! Fremragende sovs! Det noget jeg kunne blive rigtig fed af, det sagte super skønt ( og så indeholder den 250 g smør) - det i hvert fald ikke kærlighed og kildevand vi lever af.


Vi sluttede denne aften af med at jeg gik amok ude i køkkenet og ville prompte lave kransekage, en vild ide med et Lorh Ness uhyre udformet i kransekage skulle tage form, og hr. Wamsler fik sin første undervisnings -time i kransekage, en enkelt ring blev lavet af mig med grøn glasur, resten stod han for... YDERST lærenem! Resultatet taler vist for sig selv...

Hvad der sker videre søndagen gemmer jeg lidt til senere... Klokken er nu mange og jeg må hellere i seng.

1 kommentar: