fredag den 26. marts 2010

Lejlighed? Nej....

Min weekend startede allerede om fredagen, med at få fri fra skole for at tage ud og kigge på lejlighed - jeg skal jo have fundet et sted at bo, nu hvor lærepladensen ligger så langt væk fra hvor jeg bor på Vestsjælland!

Lejligheden lå en smule afsides af hvad jeg egentlig ønskede - men pyt, det kan være jeg skal give det en chance, og det der var blevet sagt, var at der ville være noget ombygning.

Tak skæbne - ombygning? Ja det skal jeg lige love for, jeg farede først vild i 20 min, på grund af byggerod over det hele, og da jeg endelig nåede frem til den rigtige bygning, var den herre jeg skulle snakke med, allerede gået - en lang tur til ingen verdens nytte! - Der blev lagt en pæn bedsked på telefonsvaren om at denne lejlighed vist ikke lige var noget for mig. Det blev altså ikke der jeg skulle bo, jeg er videre i min søgen, på at finde noget bedre!

Varekendskab: 10
Produktionsteknik: 10

Nårh ja! Det havde jeg nær glemt, på grund af min fraværende i skolen i dag, kunne jeg ikke få mine karakter af vide fra de to prøver jeg var til i går, men heldigvis da jeg loggede på facebook, lå der en besked fra min lære, at jeg havde bestået de første grundforløbs eksamener med 10 i varekendskab, og 10 i produktionsteknik. Ikke dårlig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar