lørdag den 13. marts 2010

"Alice in Wonderland"

Skøøøøøøn weekend!

Lørdagen sov jeg bare længe! Hvorefter jeg dangderede den op af dagen til klokken blev ca. 3, hvor jeg skulle i Bilka sammen med for at handle ind til min middag i aften - middag a la Louise – hjemme hos hr. Wamsler aka ”den sødeste person fra Sorø”. Planen var at vi skulle have:Chili-hvidløgs marinerede kalve-cuvette
- med rodfrugter med ”mormor salat” og sur fløde.


Helt klart lækkert måltid! Jeg er rimelig tilfreds med mig selv, da jeg IKKE har de store kok! – Jeg nøjes med at elsker at spise mad!


Derefter var planen en tur i biografen for at se ”Alice in Wonderland” – mit ønske - dog ikke i 3D.


Interessant film må jeg sige! Jeg er ultimativ Disney fan, jeg plejer at være vild med Tim Burtons film, plus med jeg er vild med Johnny Depp. Altså bedre kunne det næsten ikke blive vel? Men… Jeg har lidt blandet følelser omkring den. Enormt flot film, på trods af de lidt dystre farver, en smule langtrukken, men med god morale, men ingen fantastisk kulinarisk oplevelse! - og dog er jeg rimelig sikker også ende med at være en jeg køber til hylden, bare for at sige jeg har den i samlingen.


Udover hvad min mening om filmen, så er jeg fuldstændig vild med hendes kjole! Den ønsker jeg mig helt sikkert til næste gang jeg skal være ud – nogen der ved hvor jeg kan købe den?

Ikke nok med et jeg havde en dejlig lørdag, men det fortsatte også med at ligge i sengen hele søndagen, kun lige afbrudt af en lækker, lækker brunch på Støvlet Katrine i Sorø! – hvilket i øvrigt sagtens kan anbefales!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar