søndag den 7. marts 2010

Tømmermænd og ChokoladeFestival 2010

Jeg vil gøre det meget kort i dag - og lade billeder tale for sig selv! Jeg har simpelthen haft den mest FANTASTISKE weekenden!

FREDAG:

Tog til København, for at gå i Comedy Zoo, og se Brian Mørk, Jesper Juhl og Morten Wichmann, indgangen var betalt, men vi skulle lige have en øl... 2... 3... og 1 drink... eller 2... Og det var liiige en smule hyggeligt, så videre i byen til 2, 3, 4 drinks... :) Lidt fuld... Så skulle der lige en taxa hjem, og en flaske sprit med sodavand skulle der også til...! Så var der ellers glad dans hjemme hos veninden, med super godt humør!

Jeg TROR virkelig på jeg kan danse når jeg er fuld!
- slutter natten´med at gå ned og bestille grill mad!

Vågner næste morgen, i den mærkeligste stilling på en alt for lille sofa og har fornemmelsen af jeg har haft en SUPER hyggelig og dejlig aften i går... Og kan også godt huske det meste! - kun en smule tømmermænd, for jeg er lidt bagstiv...

(har mistet overblikket over hvor mange penge jeg har brugt! Gav min veninden Dankort + kode, og sagde "jeg betaler")

Bruger lige lidt flere penge på morgemad, som bestod af is, juice, A38 og kakaomælk.

LØRDAG sov jeg dagen væk! Var kun lige vågen da "den sødeste person fra Sorø" kom og hentede mig, og lod mig drætte omkuld i sengen, hvorefter han 21.30 vågnede mig, og kørte mig hjem i egen seng.

SØNDAG: ChokoladeFestivallens tegn! Vågnede tidligt, hævede 500kr og tog til chokolade festival - sammen med veninden fra fredag! bruge de 500 kr og fandt (desværre) også ud af de tog dankort.... Alt for mange penge brugt! - igen...

Jeg glæder mig ikke til jeg i morgen får det helt rette overblik over hvor MANGE penge jeg har fået brugt i denne weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar