torsdag den 4. marts 2010

Tøse hygge i Bilka

På grund af MEGET travle dage ude på skolen, havde vi netop fået fri fra skole i dag! Super dejligt! Så det skulle hedde sig at skulle lave hjemme-studie, og skrive vores opgaver færdig...

Men....

Jeg havde planlagt at mødes med min kære veninde, som jeg slet ikke ser særlig meget, på grund af vi dårligt har tid til hinanden mere. Mest fordi det er mig som har alt for travlt! Men nu skulle det være, da det var hendes fødselsdag i går, SÅ skal der altså ske noget!

Vi aftalte at hun hentede mig om morgenen, og vi tog i byen for at spise morgenmad. Vi endte på Torvekonditoriet i Slagelse, hvor vi fik en så kaldet Vikinge-bolle, samt kage og kaffe! Helt vild dejligt at komme lidt ud! Mens vi bladrede rundt i bøgerne rundt omkring og kiggede på bryllupskager, havde jeg allerede hjemmefra besluttede IKKE at brug nogen penge... Sådan skulle det ikke gå!

Efter at morgenmaden skulle vi liiiiiige i Matas, der havde de Rimmel- produkter på tilbud. 3 for 2's fris. Hvem kan sige nej til det? Et par produkter eller 3 røg lige ned i lommerne.

Pudder: 99kr
Streg: 59kr
Øjenbrynpen: 49kr
= 148kr - den sidste var jo gratis!

En tur i Only kostede mig lige:
Top: 79kr
Tørklæde: 129kr

Til slut endte vi i Bilka - hvor vi fjollede lidt rundt, som det ses på billede. Hvem skulle tro man også skulle bruge en masse penge i Bilka? Det er jo kun madvare! Men nej, jeg skulle lige tøj-hylderne igennem, og måtte eje 2 par gamacher á 99kr stk.

Utroligt hvad man har råd til på SU! - utroligt hvad man selv mener man BØR eje, også selvom man er på SU budget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar