onsdag den 10. marts 2010

Ny (brugt) bil

Til de fleste der kender mig, ved at jeg den 20. februar, en tidlig lørdag morgen, total skadet min lille VW Polo - man tror aldrig det sker for en selv vel?

Historien forløber således: Jeg var på vej hjem fra en meget lang nattevagt på arbejdet, klokken er lige rundet 7, og der er faldet enormt meget sne! Jeg er meget træt og sætter snuden mod hjem - under et lille sving i Sønderupsønder, skrider bilen bare rundt! Ligegyldig hvor meget jeg prøver at rette op, så køre den sin helt egen vej - lige ind i en lygtepæl! De fleste som er kørt forbi, siger at det ser voldsomt ud, fordi lygtepælen ligger helt ned... Men bilen ser heller ikke for godt ud!

Vil lige sige til mit forsvar at jeg kørte så LANGSOMT at air-backene IKKE gik, men bilen blev totalt skadet! - Jeg fik ikke så meget som et blå mærke.

Hvor uheldig kan man være - så helt uden kasko!

Nu er der så gået godt 14 dage siden ulykke, og bil kan jeg altså bare ikke undvære. Derfor har jeg været ude finde mig en splinter ny bil - ude på jernpladsen! Det jo sådan at jeg er studerende, og slet ikke kan bare købe mig en ny bil lige sådan, men fandt denne lille sag (med meget hjælp - hvis ikke helt hjælp - fra min far): Opel Ascona 1,6 S, den kan køre ½ års tid før den skal til syn. 3200kr og det var min, det da ikke til at stå for ....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar