onsdag den 3. marts 2010

Hyggearbejde i skolen!


I øjeblikket er der stemning omkring eksamen ude i skolen, og vi får for prøvet os selv af og forsøge at være fantasifulde!

I mandags trak vi alle et emne, som vi skulle dekorere en kage med det valgte tema. Jeg trak:

  • Maren og Åges guldbryllup

Det gik sådan set meget godt, når man nu tænker på det er første gang jeg laver pynt til en kage. Ja jo, faktisk næsten stolt! Selvfølgelig har den skønheds fejl, - jeg var lidt uheldig med min chokolade, som knækkede - men sådan er det bare, næste gang skal jeg gøre det bedre, det ved jeg!

Nu glæder mig til næste fredag, hvor vi skal lave stjernetegnskager. Som ordet siger sig selv, en kage med vores stjernetegn på. Hvor kagen skal dekoreres og pyntes med farver der symbolisere det såkaldte stjernetegn.

Jeg er Stenbuk - hvilken er en meget ambitiøs, målrettet og ansvarsbevist person (siger stjernetegnet i hvert fald) Stenbuk er et jord-tegn, men samtidig er blå den farve som symbolisere klarhed.

Jeg har en masse ideer inde i hovedet. Mon det hele holder stik når det kommer med på kage?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar