lørdag den 18. maj 2013

Top 10 hits...

... med en undertitel:

(Nr.4) "Et billede du har taget"


Bloggen har efterhånden eksisteret et par år, både med det ene eller andet formål. Mest kage. Jeg har taget alle billederne af alle mine kager, og derfor er det da meget passende at lave en top 10 "greates hits".


På 10. pladsen har vi Banoffe Pie
En utrolig nem og enkelt kage, som der slet ikke skal bruges nogen ovn ved. En gang kondenseret mælk, modne banener, chokoladekis og flødeskum, så du faktisk der næsten allerede.


Nr. 9 Jordbær lagkage med hasselnødder

Det den eneste kage jeg har lavet i år, som er på listen, alle de andre er fra sidste år eller længere tilbage. Det gik ret så stærkt med at komme op på listen med denne klassikser! Jordbærlagkage er åbenbart et hit.

Nr. 8 Kiksekage

Kiksekage! Jeg har altid elsket kiksekage siden jeg var barn, og min mors er stadig den bedste jeg har smagt. Den er gammeldags og kun lavet på kakao og palmin, alligevel er det bare dén som bliver rost og snakket om ved juletid.Nr. 7 Hvid chokolade mousse med Asti og bær

Opskriften udviklede jeg til en bryllupskage, hvor ønsket var "frisk", hvid chokolade og bær. Hvid chokolade i sig selv kan være ret så kvalmende sød som en hel mousse, derfor blandede jeg en smule Asti deri, som tilførte syrlighed og fremhævede også bærenes smag.


Nr. 6 Hummingbird bakery : Cheesecake-brownie
Hvem kender ikke snart denne kage til uendelighed? Den ligger rundt på SÅ mange steder i blog land. Den er smuk med farverne. Wannebe regnbue-is i kageform.


Nr. 5 Othello
Lige efter "Den store bagedyst" havde været i køkkenet og skulle lave Othello-kager, var der vildt søgning på Othellokagen, og min kage her blev besøgt mere på én dag, end nogen anden kage jeg ellers har lavet.


Nr. 4 Nødde-marengs med bær-skum

Jeg skrev at det var et forsøg på en Christianshavner-kagen som man kan købe fra Lagkagehuset, og det var åbenbart et hit! Den bliver gentagende gange fundet ved at google Christianshavner kage.


Nr. 3 Lagkage med blåbærmousse og hyldeblomst

Denne her er på grund af udseende, det jeg næsten sikker på. Den har aldrig noget som helst søgeord som er på kagens indehold. Blomsterne er malet på med pasta-farve og klar alkohol.


Nr. 2 Gateau Marcel
Chokolade-elskernes favorit kage! Det bare alt det gode med godt på. Smør, sukker og CHOKOLADE. Og dermed er den også super nem at lave.


Nr. 1 Regnbuekagen

Ja og så det her det bliver PINLIGT! Med tæt på DOBBELT så mange besøgte på denne regnbue-kage end bare nr.2, så det IKKE et billede jeg har taget, men det et billede fra Martha Stewart med en kage jeg har forsøgt mig at lave magen til.


Nårh ja, hvad kan jeg sige? Ikke så meget... Måske jeg skulle slette dette billede på bloggen snart, lave kagen og selv tage et billede.

2 kommentarer:

  1. Så lækkert det hele ser ud.
    Bliver fristet...

    SvarSlet
  2. Ser så godt ud det hele - browiecheesecaken er bare altid et hit!

    - Anne

    SvarSlet