søndag den 5. maj 2013

Dessert til grill-aften?

Så det mildt og lækkert solskinsvejr udenfor, og i morgen er jeg inviteret til grill-aften sammen med alle de skønne konditor-elever som jeg har været lærling sammen med de seneste 3 år. Jeg glæder mig übber meget!

Der blevet sagt at jeg skal lave desserten, og er lidt ude i om det skal være

* Kærnemælk-fromage med blåbær og sprød kiksebund.
* Lyserød grapefrugt fromage med syltet grapefrugt og fløde.
* Brownie med vaniljeis og appelsin-kaviar.

- hvis du lige giver en stemme her ude til siden, så vil jeg lave en opskrift og lade billeder op efterfølgende.

Hvis der et 4. ønske, så giv det endelig lige en kommentar.

Jordbærlagkage med fløde og hasselnødder


(Nr.2) "Meningen med dit blognavn"


Jeg startede med at bare skulle have en blog, uden helt at vide hvad en blog handlede om. Jo det var en "dagbog" på nette, men hvad man ellers gjorde med den. I starten hed den vist noget i retningen af the-life-of-miss-Louise, fordi den nemlig var meget personlig præget med diverse ting, dimser og dagligdag.

Meeeeeen the-life-of-miss-Louise blev sgu lidt for kringlet at huske, og jeg kunne jo godt se efterhånden at min hverdag blev mere og mere omkring kager, og derfor tog det en ny drejning.

Jordbærkagen siger lidt sig selv - det jo ret så oplagt at det skal være noget med kage. Og var det bare at jordbærkagen var ledigt. Ikke de store skrubler og meninger omkring navnet. Bare kage!

2 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for nummer 2 - selvom jeg er helt tosset med kærnemælksfromage, det er jo nærmest det mest fantastiske der findes. Men grapefromage lyder simpelthen så lækkert, og det har jeg aldrig smagt (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en enkelt gang prøvet at lave en grape-frugt fromage, og det var sindsyg lækkert! Jeg havde været til konditor-søndag hos Sif (anarkisten) hvor hun havde lavet grpefrugtformage - og så var jeg solgt!

   Slet