lørdag den 4. maj 2013

Nu med "blog challenge" (no*1)

Så selvfed er jeg nemlig, at jeg frivilligt melder mig til at være med på en "blog challenge" hvor jeg ikke engang er opfordret til det - jeg elsker bare at snakke om mig selv. Yes, jeg skal hælde vand ud ørene og fortælle historier omkring mig selv den kommende måned. Læs med, ellerhop med på ideen. Ingen tvivl om jeg stadig elsker kage og der nok skal komme noget af det, men den næsten måned eller to, skal I ikke forvente helt så meget kage opskrifter, som personligt fnidder fnadder og billeder. En smule kage kommer der jo helt sikkert, men bloggen kommer automatisk med denne challenge til at blive meget mere på "det personlige" plan.

Nr.1 : Et billede af dig selv taget for nyligt og 5 tilfældige facts om dig selv.


Et billede taget af mig selv for nyligt? Jeg ikke stor fan af billeder af mig selv. Specielt ikke lige nu, hvor "pizza" eller "månekrater" er det som beskriver mit ansigt bedst. Jeg har gode og dårlige perioder, og er inde i en dårlig hvor mit ansigt mest af alt ligner et stykke pizza!"Et billede af dig selv taget for nyligt"

Derfor har jeg taget et billede tidligere i dag, hvor solen lige blænder mit ansigt, så alle ar og diverse "teenage" hud ikke kan ses...

5 tilfældige facts om mig selv er lidt nemmere.1*) Jeg blev født en mandag i 1987.
2*) Min naturlige hårfarve er brun, øjenfarve grå og jeg bruger størrelse 40 i sko.
3*) I mit pas stod der jeg var 148cm, indtil det blev fornyet og ændret til 162cm. - så før var jeg dværg, nu jeg bare hobbit.
4*) Jeg fik kun min fars efternavn da jeg skulle døbes.
5*) Min første hamster hed Musti.

Jeg kunne selvfølgelige smide en masse mere sjove facts ind, så som: Jeg kan ikke se pinlig tv som Klovn, da jeg bliver så pinlig og forlegen på deres vejene, at jeg forlader rummet.

Eller: Jeg lige så passioneret omkring mine hamstere som jeg er omkring mine kager, og får helt stor kærlighed med tåre og det hele, når jeg ser billeder af nyfødte små baby-gnaver-børn.

Eller: Jeg har lige siden jeg været spæd teenager pige ønsket at være dyrlæge eller konditor, men bange for jeg blive for tyk, og derfor droppede det.

... men det valgte jeg at lade være med. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar