lørdag den 25. maj 2013

Farvel...

... jeg flytter.

Ikke bare til nabo byen lige rundt om hjørnet, men freaking hele vejen til Færøerne! Nærmere bestemt til skønne Tórshavn.

Ja jeg har et stykke tid vidst at jeg skulle derop, og har alligevel været tvivl i sindet, og har derfor ikke rigtig "sprunget ud" og fået det sagt til hele verden.

Jeg har fået et barsel-vikariat job, sammen med to af mine tidligere konditor-lærlinge kollegaer, som nu bliver mine konditor-kollegaer. Jeg elsker både Kim og Gitte som kollegaer og venner, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde (og næsten bo) sammen med dem igen de næste 6 måneder.

Jeg i gang med med at pakke lejligheden ned, da den er opsagt - utroligt hvad mit lille bitte frimærke er kommet til at rummet på 3 år. Alverdens ting - og ikke mindst minder - er nu pakket ned i bare 16 flyttekasser, og det hele er stablet op hjemme hos mine forældre i mit gamle teenager værelse, imens jeg har fået en plads at sove på sofa'en i stuen.

Jeg må heller til at finde de lange strømpebukser, termo undertøj og regnfrakke frem, og få det pakket ned, sammen med tankerne om kogt får, hval og tørfisk og hvad der ellers er af delikatesser deroppe. Dét skal nok blive spændende!

Umiddelbart er jeg ikke det store natur-menneske, men det kan jeg vel blive?

Jeg rejser på fredag og ved ikke hvad de kommende 6 måneder vil rummer helt præcist, udover noget om min ophold deroppe i det kolde, forhåbentlig en masse med sukker, fløde og mel.

(Nr.6) Et billede af dig i 2007


Den challenge går lidt slow. Men her er det så, et billede fra 2007. Ikke meget har forandret sig siden dengang, jeg ser stort set ud som jeg gør i dag...


5 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende, rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det spændende , ønsker dig rigtig god fornøjelse :-D

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Det lyder da godt - du skal være velkommen til øerne. Heroppe elsker vi kager og er også gode til at lave dem, så du får nok adskillige nye opskrifter i løbet af de 6 måneder.
  Og så må du lige huske, her på øerne har vi "ikke dårligt vær - kun dårlige klær" - vi kan som du måske har hørt om, have alle årstider på en dag ;)

  SvarSlet
 4. Orv, hvor spændende - fedt med en helt ny og vild livsudfordring og oplevelse. Håber det bliver fantastisk :-)

  SvarSlet
 5. Øboerne hilser dig velkommen! :) Vi elsker kager, så vi håber, at vi får lejlighed til at smage nogle af dine flotte kager! :) Må man spørge, hvor du skal arbejde heroppe?

  - en kageglad færing ;)

  SvarSlet