mandag den 31. december 2012

Kreativ kransekage

Sådan lige på falderebet, er jeg IGEN for sent ude med opskrifter og fremgangsmåder til den perfekte kransekage, så jeg vil nøjes med præsenterer nogle af mine klassekammeraters kreative kransekage, hvilket måske kan inspirere dig til næste års kransekage, hvis du dog har mod på noget andet end "bare" en top.

Kreativiteten længe leve... Og så HURRA! Godt nytår til alle jer derude...


2 kommentarer:

 1. Hvor fint, elsker den med Prinsessen på Ærten <3

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor fint, og meget kreativt :) Hvor er det da bare dejligt at det kun er fantasien der sætter grænser :)

  Jeg har lige nu en give away kørende på min blog, hvor der er mulighed for at vinde en masse kage udstyr, måske det kunne have din interesse? :)

  http://miaskageside.blogspot.dk/

  Godt nytår :)

  Mia Andersen

  SvarSlet