mandag den 17. december 2012

Chokolade blikfang - En juledekoration

Nu er tiden med 3. hovedforløbet på ZBC desværre slut! Med alt den begejstringen for min for min chokolade svane, med alle de mange "ihhh" og "åh hvor fin" (og tusind tak for det), måtte jeg lige blære mig frem med dette blikfang, som min skole-makker Martin og jeg fik lavet sammen.

Jeg kan slet, slet ikke tage credit for det, da det mest er hans ide, og hans udførsel... Det hans tanker jeg har forsøgt at krasse med i chokolade. Marcipan nisse-manden helt hans. Mega cute ikke? 

Nu det bare tilbage til jule travlheden og kransekagen der venter forude ved nytår! Vi ses nok på den anden side...
3 kommentarer:

 1. Jeg vil nu alligevel wauw'e. :-D
  Hold da op, det er godt lavet :-)

  SvarSlet
 2. Super flot og jo, nice julemand :D

  SvarSlet
 3. Wow det ser super godt ud

  SvarSlet