søndag den 1. januar 2012

Året der gik 2011...

Ligesom sidste år, er det tid til en STATUS

I skrivende stund er jeg dybt sentemental. Jeg tror det må være noget med alderen, jeg mindes ikke at være så følsesladet dengang jeg var yngre. Nok mere en sur og ureagerelig teenager som gav mine forældre grå hår alt, alt for tidligt.

Jeg runder de 25 år lige om lidt, det vil sige et kvart århundrede. Jeg fortæller alle omkring mig, at jeg føler mig gammel, men i virkeligheden føler jeg mig yngre end jeg gjorde for 5 år siden. Jeg føler at jeg har lært at leve mere i hverdagen. Tage flere chancer. Lade være med at over-tænke ting. Fået nye venner. I det hele taget hvile mere i sig selv (ja okay- det er MEGET voksent at sige). Man skal ikke være bange for at prøve, det kan jo højest gå galt, og hvad så?

Edward Monkton


Alder: 24 - men bliver allerede 25 her i midt januar.
Nye jobs: Stadig konditor-elev hos Reinh Van Hauen - med et lille ekstra job hos Specialkøbmanden i Tivoli her i juletiden.
Kærester: ½ - jeg blev single midt på året efter et fælles valg.
Antal kilo taget på: Det så et emne vi IKKE beggiver os ud denne gang...
Antal kilo tabt: Hurra for yo-yo vægten.
Antal Fitness World medlemskort: 0 - træning er det jeg får, når jeg går fra køkkenet til sofaen...

Antal opkald til mor om ugen:
 • Ikke nær nok som en ordentlig datter burde gøre, men nok til hun ikke føler sig helt forsømt. Tak til resten af min dødelige familie fordi de har holdt mig ud endnu et år...

Mest hørte sang på youtube:
 • Udover at Oasis' Wonderwall STADIG er min ynglings-sang, er jeg også blevet en del glad for hendes der Adele. Set Fire to the Rain får mig altid en "gys" indeni, hendes stemme er fantastisk!

Bedste film:
 • Lige så meget som nogen hader danske film, lige så meget elsker jeg dem. Jeg syntes helt klart at den bedste film jeg har set i år er Klassefesten.

Årets kage:
 • Der har været en del kager i år, men jeg syntes selv at bryllupskagen til Karin og Rasmus er den som jeg er mest stolt af. Det var første gang jeg både lavede blomster i sukker, og også lavede en kage med RI glasur...

Året gadget:

Haha... Ja det skal da HELT KLART være min sove-pisker, som faktisk er døbt "toppen-af-dovenskab"-gadgeten. Genial til risengrød - hvilket var formålet ved købet, for at teste om den rent faktisk kunne røre andet end sovs...  


Har:


... oplevet hvordan det er at have kat, nemlig Jazzy og Smilla, som fik nyt hjem efter et par måneder.
... været på årets ChokoldeFestival 2011 igen :)
... været i Det Nye Teater for føste gang og se Wicked - fantastisk!
... været til kage konkurrance hos KageKompagniet - dog kun som tilskuer...
... været til Konditor-Søndag hos Sif.
... haft et ekstra job hos Specialkøbmanden i Tivoli i jule-sæsonen.
... lært en smule mere om at tage billeder til min blog.
... fået pyntet op til jul for første gang i lejligheden.
... prøvet en masse kage-forsøg af, som har tumlet i mit hoved


Upside-down pære kage


Har ikke...:


... fået skrevet min opskrift bog færdig endnu.
... fået sat hylder eller fået billeder op på væggene i min lejlighed!
... haft sol-skin i min sommerferie som var i august.
... nogle dyr længere. Min hamster "Josephine" som var den sidste, døde 27. dec.
... været på 2. hovedforløb! Det blevet rykket to gange i år, så det bliver først i april 2012.
... skulle vise ID en eneste gang når jeg har været i byen :(
... kunne holde mine 3 kaktusser i live - har skiftet dem ud med plastik.


Musefine musen æææælsker også marcipan og chokolade.
Hvor mange hamstere får chokolade fra Peter Beier?


Koge og kage bøger købt:
 • A pieice of cake - Leila Lindholm \\ Tapas \\ Raw Cake - Caroline Fibæk \\ Macarons - José Maréchel \\ Lutter Lagkage - Katrine Klinken \\ The Essential Guide To Cake Decorating \\ Tiered Cakes - Wilton \\ Decorating tips - Wilton \\ Pausekage - Sif Birka Sand Jensen \\ Kage Bog - Sif Birka Sand Jensen \\ Politikkens Jule Bog \\ Danske Desserter - Frøken Jensen \\ Det salte med det søde - Jan Hurtigkarl og Co. \\ Søde sager og nemme kager - Lars Lian \\ Politikkens bog om Desserter \\ Hvad skal vi spise? \\ Den store julebagebog - Amo \\ 
   Glæder mig til i 2012:
   • Jeg skal fejre at jeg bliver et kvart århundrede! Og derved få kanel...
   • Jeg skal endelig videre på skolen. Det bliver dejligt!
   • Flere af mine venner og kollegaer bliver udlært i deres forskellige fag. 
   • At jeg skal ind og se den bestøvlede kat - tegnefilm bliver jeg ikke for gammel til.

   1 kommentar:

   1. Godt nytår, glæder mig til at følge dig i 2012.

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet