torsdag den 5. januar 2012

Film: Real Steel

Årh jeg er en bio-pige... Elsker FILM! Elsker biograften (har jeg ikke nævnt før tror jeg). Ser så mange film som muligt!

Anyway...

Fucking fed film! Det vist det første jeg har at sige om Real Steel. Ikke siden jeg så Tokyo Drift, er jeg gået fra en biograf med en følelse af "WOW" fator i kroppen. Jeg var helt høj, lige fra start fik jeg kuldegys og nerver. Det var lige før jeg bed min makkers negle...
Traileren er slet ikke lige så fed som filmen. Film er klart mere wow, og måske kan det også være fordi jeg er en smule betaget af ham Huge Jackman, han fanger mig ligesom bare. Ikke på "The Johnny Depp-way" som bare er lækker, men fordi hans karakter og optræden fænger lige med det samme. Alle film han har være med i ('Australia' (2008), 'The Prestige' (2006) 'The Fountain' (2005), 'X2' (2003), 'X-Men' (2000)) hitter jo hos de fleste. Hvem har ikke det X-men?

Det at det handler om boksning imellem robotter for at gøre det helt kort.
Den tidliger x-bokser Charlie (Hugh Jackmaner uansvarlig og ligeglad. Han husler sig igennem tilværelsen, ved at underholde med hans uslidte bokserobotter til tivolier og dyreskuer rundt omkring.

Pludselig en dag får Charlie af vide at hans x-kæreste er død, og har efterladt ham sin 11-årige søn Max (Dakota Goyo). Modstridende får Charlie ansvaret for Max og hans liv bliver ændret. Det nye far-søn ikke særlige lovende godt ud, men det bliver et ganske særligt makkerpar.

Max viser sig at være ret så fiks på fingrene med teknik, og lige så facineret af bokserobotter som sin far. Ved et tilfælde finder han træningsrobotten Atom, som starter en spændende rejse med udgangspunkt i boksning og kæmpe hårdslående robotter.

Hele filmen igennem man får medfølelse for den store (ro)bot Atom, som får usædvanlig mange tæv. Nårh ja og søn-far forholdet. Nej det ikke en tøsefilm, men tøser kan sagtens se den... Jeg har altid været lidt meget facineret af det der boksning, måske det også er lidt derfor. Ikke destomindre:

SE DEN..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar