mandag den 9. januar 2012

Bamse, Kylling og Ælling i bad (Zac 3år)

Min venindes totalt lækre søn (som jeg desuden selv har erklæret mig adoptiv tante til) blev 3 år...!

Mor bestemmer bestilte og hun sagde "Bamse, Kylling og Ælling" kage. Hun kiggede hun rundt på nettet og fandt denne, hos Helt i Kage. Jeg kiggede, men har selvfølgelig lavet min egen version.Pålæg-chokolade er i kanten i stedet for fondant som den originale kage. Indeni er der lyse lagkagebunde, skildpadde-creme og skovbær mousse. Smurt op med fed chokolade ganach i kanten. Boblerne er sprøjteglasur (RI).Mor er i køkkenet. Hun har lavet bollerne og er her i gang med at varme kakao til alle gæsterne. Det der "brød noget", det ikke lige mig, så det får hun lov til :)


Da den skulle på bordet kom lysene i. De er fundet i Søsterne Grene engang for lææææænge siden, og lå bare i blandt gemmerne da jeg alligevel rodet det hele frem.Den store dreng på stolen imens der bliver sunget sang for ham...  Årh gid dog man var barn igen. Jeg savner den sang og at nogen gider gøre så meget besvær for mig! Jeg får ALDRIG kage på min fødselsdag. Jeg tror ikke der er nogen som tør?

Gad vide om jeg skal have kanel-boller til min 25 års fødselsdag lige rundt om hjørnet? Er der andre der har hørt om det at være kanel-mø som 25årig?

4 kommentarer:

 1. Du er bare så dygtig :) - mangler ord :)

  SvarSlet
 2. God ide med pålægchokoladekandt, dels får det baljen til at ligne en af de der luksus - træbaljer og dels er det også mere lækkert for de små, end fondant.

  Jeg kender skam også til det at være kanel-jomfru, men undgik det dog selv (blev gift som 24årig.)

  SvarSlet
 3. Det er en super flot kage. Den er rigtig fin med alle detaljerne:D

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin. Må jeg spørge hvordan du har fået Ælling til at være så fluffy? :)

  SvarSlet