søndag den 15. januar 2012

Bryllupsmesse i Bella Centeret

Først: Nope, jeg skal ikke giftes - altså ikke i "ikke aldrig nogensinde", men ikke i "ikke lige nu" - ikke før jeg har fundet mig en mand. Desværre på denne messe var der ikke nogen bod hvor man kunne købe og sammensætte den "perfekte" mand... Lidt Depp sammensat med irsk charme ville ellers ikke være helt ved siden af... *suk*

Til gengæld kunne du finde alt andet, og købe dig til alt hvad hjerte begærede af drømme, til det perfekte bryllup.

Masser af blonder, *bling bling*, perler og palietter

Bryllupskager var der i massevis! Og selvfølgelig var det dét som fangede min interesse mest. Det altid kage! Og så kjolerne...
Bare når jeg engang skal giftes, får lov at stå for kagen og min egen kjole, så må min kommende mand lave liiige præcis hvad ham vil.

Konditori Arlington. Som havde nogle smukke specielle kager med sig.Konditori Arlington består af et søskende firma, imellem to søstre, som har specialiceret sig i kun i fest kage fremstilling. KageKompagniet også godt med, med deres kager. Jeg var lidt vild med den musel malede og prinsesse kagen. Ikke fordi de skulle være til mit bryllup, men fordi jeg kunne tænke mig at lave dem. 

Sweet Valentine delte ud af smagsprøver. Den ene var en paasionsfrugt mousse med mørk chokolade, og en anden med ribs og *bib* -kan jeg simpelthen ikke huske - Øv! Men passion-chokolade kombien var ´super lækker!

Markus Grigos stand gik vi rundt og ledte efter, men vi blev en smule skuffe da vi endelig fandt den. Vi var lige ved at gå forbi. Ingen kager stod udstillet som alle de andre steder, til gengæld var der smagsprøver! Men øv, her blev jeg så en smule skuffet igen. En hyldeblomst mousse som ikke var fantatisk... Ja altså fin og fancy er det på papir (og faktisk også af ry) men i dag skuffede de desværre... Ommer!Lagkagehuset havde smidt en pæn stand op, med MASSER af smagsprøver (HURRA!). Jeg kastede mig straks over konkurrantens kage og mousser. Mums... Ja jeg bliver nød til det, men jordbær-mousse ER altså godt!
Sidste repræcenterede kage-firma er Crazy Kager er et nyt lille firma, som har været i gang i 1 års tid.Ved siden af alle kagerne var der masser af kjoler. Kjoler, kjoler, KJOLER all over! Piger rendte rundt som levde modeller med kjoler imellem alle os almindelige dødelige.

Der var anderledes kjoler....


... Drømme kjoler....


... Prinsesse kjoler...


.... specielle kjoler....


 Mange kjoler!


... med blonder...


 ... og med glitter...Kjoler all over the place som jeg sagde! Alt hvad hjerte begøre som sagt - hvert fald næsten. Man kan godt se at moden er bare skuldre. Jeg har lige efter min kusines bryllup (2000) haft en ide om Hvordan MIN kjole skal se ud... Og den var der ikke... Den bliver nok nød til at blive special syet *host host* :)Jeg havde min veninde og kollega Jannie (hende der mystisk vis er med på mange af billederne) med på tur.
Vi havde ellers store planer om at udgive os for lesbiske looooovers, som snart skulle giftes. Hvis nogen havde spurgt, havde vi planlagt på køreturen derud, den perfekte historie om hvordan JEG friede på juleaften, foran hele familien...
Uhhh... Det ville nok være romantisk hvis det var tilfældet...Hvor er der meget jeg ALDRIG har tænkt over når det kommer til at gifte sig... Smykker, sted, planlægning, sko? Skal der også dug på bordet?


Sammensætning af farver... Fotograf... Vin til maden eller øl? Blomster!? Årh godt at jeg slet ikke skal til alt det nu! Puha, at gå derinde og tænke over alt det, tager næsten pusten fra mig!


Lidt af de som også er værd at komme med på bloggen er blandt andet disse sko...En ting er sikkert! Vi blev enige om at det kunne være vildt sejt hvis der stod en pøle-vogn ude foran som natmad. Det ville være cool...

7 kommentarer:

 1. Rigtig sjovt indlæg med flotte billeder :)

  SvarSlet
 2. HOLD da op.......... Sikken en masse flotte kager OG kjoler !

  Selv er jeg gift 2 gange, men aldrig i en rigtig brude kjole.. Ville simpelthen ikke kunne tage mig selv alvorlig i sådan en sag...

  Tak for en fin tur igennem Bryllups messen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Dejligt at se hvad jeg har i vente - herren og jeg skal nemlig til messen, når den kommer til Aalborg - vi skal nemlig giftes og bliver en smule stresset bare ved tanken om alle de ting, der skal være styr på!

  SvarSlet
 4. Hooold da op en masse fine kjoler. Jeg er også mest interesseret i kagerne :)
  Ja, den musel-malede kunne være hyggelig at lave, det er vi helt enige om :)
  ser ud til at I havde en god dag :)

  SvarSlet
 5. Majken - mange tak! Mange billeder er slet ikke med.

  Marianne - 2 gange gift? Uden kjole? Hmm... Jeg skal giftes kun for kjolen og kagens skyld ;)

  Ditte B - GLÆD DIG! Det vildt flot! Jeg skal jo ikke lige giftes, men ved nu at der ting jeg syntes mere om end andet :)

  SvarSlet
 6. Lene - Jeg havde faktisk i tankerne på min fødselsdag at lave en chokoladeovertrykket musse kage, med musel-malede i hvid chokolade... Men en eller anden stjal agen fra køleskabet :/ Det må være en anden dag :)

  SvarSlet
 7. den ville blive TOTAL SMUK.. glæææææder mig til DE billeder også :)

  SvarSlet