fredag den 13. januar 2012

1/4 århundrede... Mig? Tid til kanel?

Det er sorgens dag! Officelt! Jeg blev 25 igår. Kvart århundrede... Nej det bør ikke fejres, men skal druknes... I Cola og kage. Fik endda et brev fra banken med "....din Ung Konto udløber når du fylder 25..." Ja okay, træd bare i det, og nu trænger egentlig bare til at kravle under dynen og græde snot! Imens jeg ser film...Den ugifte der bliver 25 år kan kaldes kanelsvend eller kanelmø. Det er en betydeligere nyere opfindelse, og der ligger ikke noget historisk bag. Den er vokset ud af generationens lyst til lidt skæg og ballade, og er man midt i tyverne er der meeeget langt til de 30 – og personen der skal fejres er måske slet ikke single til den tid? (Tvivler dog på at jeg om ikke andet også når at blive pebermø!).


Jeg fik kun små doser af kanel i form af kanel-stænger på en pakke (heldigvis!). Helt uden at have udsmykning udenfor døren i form af store halmballemænd eller tomme tønder som ofte følger en pebermø...

Jeg havde store planer at poste om min kanel-kage jeg lavede igår, men gik sgu lidt galt, det samme med chokoladekagen.

Creme Brulée skulle også afprøves, men fik jeg ikke lavet færdig og en eller anden nakkede min sidste chokolade-moussekage i køleskabet, selv inden den var færdig... Arrrhhhh.....!

Derfor: Får i billeder af nogle af mine skønne gaver!


2 kommentarer:

  1. Tillykke med dagen, når først du bliver 40, ser du tilbage og tænker på hvorfor du ikke bare nød at komme i de voksnes rækker ;) he he
    er livet ikke bare skønt?? -trods manglende kage, wup wup

    SvarSlet