torsdag den 15. december 2011

Risengrøds gadget

I'm very lazy. I admit it... Hvilket giver PERFEKT anledning til (u)brugeligt gadgets rundt omkring i lejligheden. Køkkenet blev en smule mere "tjekket" efter denne månedes selvforkælelse.


Yep - toppen af lazyness - en sove-røre


Anyway jeg havde et stykke tid tænkt denne gadgets til risengrød. Hvis sovs (som den er designet til) så hvorfor ikke grød? Det rent blær og dovenskab, kun fordi jeg ikke gider røre i den skide risengrød. Og det der med at pakke gryden ind i halm og vat (eller hvordan man nu gør) har jeg endnu ikke fået til at funke for mig.
Bestilte den lige her på CoolStuff.dk og modtog pakken 3 dage senere. Flåede papir og pap åbent og fandt denne "toppen-af-dovenskab"-gadget.Jeg valgte at følge opskriften på bagsiden af den ordinære "Pama" til risengrød.
  • 2 1/4 dl ris
  • 2 ½ dl vand
  • 1 liter sødmælk
  • salt efter smag


Vand og ris røres sammen og koger 2 min under omrørning. Mælk tilsættes og koges op. Skru ned og lad maskinen gøre resten af arbejdet. Jeg tilsatte dog ynderlige ½ l. mælk, da jeg kan lide grøden blød.
Virker den? Jo... Jeg havde den i grøden i ca. 25 minutter, før maskinen begyndte at have problemer med at løbe rundt. Tog piskeren op, smed et låg på og stilte den til side i 10 minutter før den blev smagt til med salt.


Masser af kanel-sukker og SMØR!

Lækker cremet grød... En gadget der topper af dovenskab, men helt klart anvendelig.

1 kommentar:

  1. LOL :-) den er da for sej... Har ikke tal på hvor tit jeg godt kunne have brugt sådan en :-) doven nej, har da bare andet at bruge tiden på ;-)

    SvarSlet