mandag den 5. december 2011

The Gingerbread House

Årh altså! Når man først står med glasuren i hånden, er det svært ikke at gå fuldstændig amok! Wee jeg elsker den sprøjte-glasur! Jeg går helt amok og sprøjemaler alt. Den 4-årige træder frem og begynder med krymmel, glimmer og pynt! Jeg syntes det sååååå sjovt, og noget af det bedste konditor arbejde man kan lave...

Et par dage eller flere har jeg liflet med ideen, bagningen og i dag kom det sidste på huset.. Måske...Samlede det hele med flydende sukker = karamel.
Detaljer ned den lyse dej, er helt sikkert noget jeg skal arbejde videre med næste år. 


Sne effekten er lavet med ret så flydende Roya Icing, også kaldet sprøjeglasur, hvorefer det er drysset flormelis henover.
Jeg kunne være stoppet her, men... Det gad jeg ikke. Processen med at få det på, glemte jeg fuldstændig! Jeg stod bare og legede med mine tyller og sprøjteglasur...


Så der lige mig, i fuld action med glasuren! Såååååå koncentreret jeg ser ud... Det er jeg, og med min dårlige vabe med at skyde hagen frem, så det helt sikkert...Her i sin helhed forfra...


På bagsiden var der et stort "kedeligt" rum, hvor Gitte min kollega forslog at jeg skulle lave en engel.


Under to af vinduerne hænger en mistelten. Lavet med en 1,5 tylle. Jeg må ud og invistere i nogle flere og mindre!


Ja okay, det ikke helt lige, jeg rystede til sidst på håneden af overtræthed (sov ikke så godt igår) og desuden er det rocker svært at sprøje på ujævne flader der står som der... Næste gang ligger det helt sikkert ned når jeg er i gang... Af skade bliver man klogere.Alt i alt, er jeg rimelig godt tilfreds. Næst år... Ja hvad skal jeg prøve næste år? Jeg tænke lidt på et STORT hus eller en katedral? Jeg har lidt lyst til at lave endnu et...


5 kommentarer:

 1. blev suuuuuuuuuuuuper fint

  SvarSlet
 2. Super fint hus! Er da helt dårlig med de små hjerter i vinduerne og de fine skodder. Jeg har også bagt mit hus, men det ligger stadig i dåsen og venter på at blive samlet. Men mon ikke jeg snart får det sat sammen, så jeg også kan begynde at "lege" lidt :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er det bare helt vildt fint !!!!

  SvarSlet
 4. piiifffttt for filan hvor er det bare flot.. Er totalt imponeret :-) og alle de detaljer superb.. Glædelig jul og glæder mig til at se projeket til næste år... stemmer på katedralen ;-)

  SvarSlet