mandag den 7. juni 2010

Ko-kasser, traktor og gammelt ragelse

Hold da helt op en travl, men helt fantastisk skøøøøøøn weekend!

Jeg havde sidste dag oppe hos bagerne, sidste dag om fredagen og så havde jeg lang weekend, derfor tog jeg turen mod Vestsjælland hvor jeg hele fredagen koncentrere mig om at være sammen med hr. Wamsler, og lørdagen slæbte ham og veninden + påhæng, med til Roskilde dyreskue. Hvor der var kæmpe maskiner og massere af dyr i alle afskygninger - og jeg blev introduceret for traktor træk :)


Lige fra morgenstunden lørdag var det perfekt vejr! Solen skinnede, uden en sky på himlen, og det kunne også ses Efter alt for mange solskinstimer fik jeg en del farve - jeg bliver heldigvis hurtig brun - det var kun næsen der var en smule rød.


Dagen var ikke slut, da jeg havde sagt farvel til veninden og Wamsler, ringede min mor og sagde hendes og min far var på vej til Sørby-markedet. Hurtig som jeg var, sagde jeg de skulle vente på jeg kom hjem, så vi kunne tage af sted sammen og det var en super hyggelig aften, kun sammen med min mor og far. En lille sjov oplevelse, imens jeg stod i kø til at få en gang Lune Spanskrør, stødte ind i en gammel skole-veninde, som jeg ikke har set siden skoletiden på på efterskolen. Hvor er det morsomt at se hvor meget andre mennesker forander sig - derefter sluttede vi dagen af med at tage ud på Kobæk-cafen og spise aftensmad inden mor skulle på arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar