søndag den 27. juni 2010

Tour De Jylland: day 1.

Sorø - Boeslunde - Ribe

Uha... Så var jeg endelig komme mig over bryllupskagen, og nerverne havde lagt sig, før jeg skulle på min første ferie sammen med min kæreste! Også dette skabte nerver omkring hvor vidt vi kunne holde hinanden ud i hele 6 dage, sammen 24 timer i døgnet.

Det var lidt over middag, da jeg endelig havde taget mig sammen og fået pakket kufferten færdig, og hr. Wamsler samlede mig op hjemme hos mine forælder for vi satte kursen mod Jylland.

Vi havde hjemmefra planlagt at vi skulle køre langs vestkysten og starten skulle være i Esbjerg, men på en rasteplads hvor vi spiste lidt frokost, fandt vi et kort over forskellige campingpladser og en brochure over Ribe Vikingecenter, derfor besluttede vi at den første nat skulle være på en campingplads nær Ribe, og tage på VikingeCenteret dagen efter.

Vi nåede campingpladsen ved 18-tiden hvor vi fik slået teltet på og hr. Wamsler lavede som sædvanligt lækker aftensmad, efterfulgt af en gang aftenkaffe, dog uden kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar