mandag den 28. juni 2010

Tour De Jylland: day 2.

Ribe - Esbjerg - Blåvands Huk - Hvide Sande

Da vi endelig tog os sammen og fik pakket telt og det hele sammen, var klokken allerede 11.30, og vejret var helt klart med os - før vi kørte mod Ribe VikingeCenter.
Ribe VikingeCenter var et imponerede flot syn, med massere af huse, dyr, samt en masse effekter som gjorde det flot og interessant at gå rundt at opleve.

Vi brugte et par timer i centeret, før vi tog en lille tur inde til Ribe for at se lidt af byen. Vi var i Ribe domkirke, før vi gik lidt op og ned af gågaden og så alle de små dæmninger som er rundt omkring i byen, hvorefter vi fortsatte mod Esbjerg.

Vi nåede ind i Esbjerg by for at se og opleve lidt - men helt klar også for at finde den bedste is :)

Tiden gik hurtigt i Esbjerg by, og nu var tiden kommet til Blåvands Huk, et ønske fra Hr. Wamslers side, som er et menneske der er stor fan af natur og især havet.
Inden vi nåede helt til Blåvands Huk, havde vi et stop på vejen ved "mændende ved havet". Hr. Wamsler havde længe ventet på at se dem, og sidste gang jeg var i Esbjerg, for jeg vild og ikke set dem, det fik jeg rodet bod på denne gang. Imponerende syn.

I Blåvands Huk så vi fyrtårnet, og fik taget et par gode billeder af det. En lille pause skulle der til, men målet for i dag var at overnatte i Hvide Sande, som lå en del længere op af kysten.
Hvide Sande camping ligger på så ledes at der er meget kort til vandet på begge sider, man skal ikke gå ret langt før man ser vandet. Lille campingplads hvor der var fyldt med flere svenske-norske og tyske tourister end noget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar