fredag den 11. juni 2010

Livest træ

Jeg har da slet ikke fået skrevet om min kage jeg brugte hele min mandag og tirsdag aften på.

Jeg har som sagt ikke prøvet at lege så meget med fondant, farver eller andet i den stil, som alle andre, men som de fleste der følger mig herinde, ved at jeg skal lave en bryllupskage, og derfor er nød til at øve mig en smule, inden jeg kaster mig ud i det store projekt.
Denne kage blev - Lives træ - (større kan ses i Kage -galleriet), der øvede jeg mig i at rulle fondant, lave blomster for første gang, indfarve fondant samt lidt forskellig smag til kagen. Smagen er med hindbær- og Toms chokoladefrøer- fromage i det nederste lag, og hindbær- og Toblerone-fromage i det øverste. Mange har snakket om Toblerone-creme (som i virkeligheden er en mousse), derfor måtte jeg lige prøve den af om den i virkeligheden er så god, som alle siger.

Hr. Wamsler fik den med på arbejde, så jeg kunne få et bredt publikums kritik af kagen. Der var mange delte meninger, og nåede egentlig ikke frem til noget rigtigt resultat om hvad der var bedst.
En anden lille sjov detalje er at jeg ikke har noget kage-stativ, derfor måtte jeg være kreativ med opsatsen, som er lavet af gamle reklamer og paptalerkener overtrukket med sølvpapir :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar