tirsdag den 29. juni 2010

Tour De Jylland: day 3.

Søndervig - Thorsminde - Thyberøn - Hastholm - Klim - Svinkløv

I dag skulle blive lidt af en tur også, dagen startede ligesom i går med masser af sol, og vi fortsatte kursen nord på. På vejen kom vi forbi Søndervigs sandskulptur-festival.

Lidt sand og vand, og det står der. Jeg skal hilse at sige at det tager mange timer, og sandet ikke er ligesom det sand vi finder ude ved stranden, men sand fra en grusgrav (det stod selv på skiltet), de mange kunstnere fra hele verden havde brugt mange timer på disse kunstværker.

Videre gik det til Thorsminde, hvor Strandings museet var det helt store man måtte se. Der var vragdele og ting fra to stor skibe, "St. Georg" og "Defence".
I Thyberøn tog vi en lille færge over på den anden side, nu var vi nået til Jyllands top, og kørte mod Hastholm som var vores egentlige mål den aften - men byen var ikke så spændende, derfor handlede vi lidt ind, før vi susede videre.

Vi rundede Standskolen i Klim, hvor hr. Wamsler engang havde optaget sin film Dualist, det var sjovt at se, at genkende noget fra filmen, og så således havnede vi også ved Klims gamle Kalkovn, som de eneste gæster overhovedet.
Vi endte med at overnatte på Svinekløv Camping, hvor vi var heldige med at få slået teltet op, spist list til aften før det begyndte at regne. Vi søgte ly i teltet og blev der hele aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar