søndag den 30. maj 2010

Lagersalg på Nordhavnen

Jeg har lige tilbragt søndagen med mødre med galskab i øjnene, hvor de løb stafet mellem hinanden mens de flåede tøj fra hylder og ud af hænderne på hinanden - mens manden sidder ovre i hjørnet og prøver at holde styr på de alt for trætte børn der ikke gider mere!

Nogen der kender MOLO børnetøj? Til dem der ikke gør, kan jeg oplyse om det er MEGET farverigt mærketøj for børn - jeg syntes det er mere specielt end kønt.
Anyway, min veninde som blev mor for et år siden køber mærke-tøj til hendes søn, fordi som hun selv siger, han vokser ud af det lige om lidt, og mærketøj kan du altid sælge, det kan du ikke med tøj fra H&M.

Det er egentlig meget smart tænkt, måske der nu er en grund til at købe en LV-taske til mig selv, den kan jo altid sælges når jeg bliver træt af den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar