torsdag den 27. maj 2010

Tiden går...

Ja tiden går stærker end jeg kan følge med, nu er det på tide at få skrevet lidt på bloggen!

For at opsummere, så er jeg flyttet helt ind i min nye lejlighed, hvor det hele sker en smule langsomt, med at få det hele i stand som jeg gerne vil have det...
At få leveret min sofa, var de hele 5,5 time forsinket om at aflevere, på en dag hvor det regnede hele dagen, heldigvis havde jeg hr. Wamsler til at flytte sofaen ind - han er skøn! Hvis jeg ikke havde haft ham, havde den nok stået udenfor endnu...

Jeg havde også mine første overnattende gæster allerede før jeg havde overnattet her alene - første gang siden skoletiden, skulle vi ses, og det skulle ikke være så lidt med sprut, dans og ballade!

Jeg må sige det var vældig interessant, da jeg ikke havde gardiner, lys, lyd eller varme endnu... Lyden kom fra min bærbare, lyset kom fra stearinlysene, og gardiner? Tja... Vi kom hjem 5.30 fra byen, så der var lyst udenfor, gardiner kunne vi have haft brug for, men vi var trætte og hoppede direkte i seng, det vil sige de luftmadrasser som var medbragt - og som var en smule utætte!

Arbejde, arbejde.... Ja jeg er jo nu kommet op og være i lære hos bagerne! Hvilket er MEGET anderledes end ned hos konditorene, jeg er også blevet helt hug på det, så måske tager jeg også den uddannelse når jeg er færdig med konditoren, hvem ved?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar