tirsdag den 20. april 2010

Første uge på job!

Puha...! Jeg har lige overstået min første uge på min nye læreplads...

Jeg ville gerne have skrevet om min 1. dag på arbejdet, den 23. og den 3., men nu blev det til en uge opsumering!
Jeg har simpelthen været så træt og sovet stort set hele tiden, eller været sammen med hr. Wamsler så snart jeg havde muligheden, lige så snart jeg havde hentet ham i lufthavnen onsdag eftermiddag, fra hans dejlige Paris-tur (jeg var næsten ikke misundelig).

For at opsumere: var første dag forfærdelig!
Jeg kunne ikke sove om natten, fordi jeg var bange for at høre uret...
At jeg kunne finde derind....
At der var en P-plads ledig...
Om kollegaerne var søde...
Om jeg kunne finde ud af det...
... og 100 andre ting!

Men det gik! Dog følte jeg hele tiden jeg gik i vejen, og det gjorde jeg egentlig også! Men sådan er det jo at være ny. Her nu en uge efter går det en smuuuule bedre! Jeg har endnu ikke vænnet mig til den 2 timer lange køretur der er hver vej på arbejde, jeg glæder mig til den 1.maj hvor jeg flytter tættere på, det bliver dejligt!

Nu må vi se hvad den næste uge bringer!

1 kommentar:

 1. Uha, hvor jeg kender det at starte på nyt job - man føler sig så temmelig usikker!

  Det bliver langsomt bedre og en dag kører det bare og man opdager det slet ikke.

  Kan godt forstå at du glæder dig til at flytte tættere på.

  Glæder mig meget til at se nogle af de ting du får lavet. Og til at se din bryllupskage!

  Knus Grith

  SvarSlet