tirsdag den 6. april 2010

Stor kage dag

Så havde vi endelig besluttet at slå hovederne sammen i går hvor det var 2.påskedag, alle os piger som have været i Mexico sammen, vi skulle have Stor-Kage-Dag! Jeg meldte mig naturligvis til at bage alle kagerne...

Jeg havde skrevet lidt sammen med dem inde på facebook, og vi var blevet enige om:

  • Jordbærkage
  • Æblekage
  • Mazarinkage
  • Cheesecake
  • Brownie
  • Banankage
  • Chokolademousse
Det blev bare den helt stor dag, hor jeg stod i køkkenet hjemme hos mine forældre, og bare bagte på livet løs. Da jeg endelig havnede inde i KBH - at finde en p-plads på Nørrebro er lidt af en udfordring - gik vi ombord i kagerne, der blevet gået godt til den, men det helt store hit var vist Æble-kagen med creme fraise og Chokolade-Moussen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar