torsdag den 29. april 2010

Flyttedag udskudt


Det vist på tide at få skrevet lidt! Det er efterhånden længe siden...

Jeg skulle være flyttet her den 1.maj, men så var det lige at jeg ringede for at høre hvordan det stod til med at få hentet nøglen og så videre... Damen i telefonen siger forundret "Jamen har du ikke læst kontrakten?" jeg mumler et forundret øhhhh, hvorefter hun fortsætter "under afsnit 4, står at de første 14 dage er til at få sat lejligheden i stand."

Hvad gør jeg så lige? Jeg kaster mig straks over telefonen og får ringet til min flyttemand som vil komme med min sofa på mandag, og må forklare ham som det hele ser ud, om han ikke kan vente med at levere den 14 dage efter. Heldigvis er det ikke noget problem. Skønt! Og nu har jeg hele 14 dage mere at tage mig sammen til at få pakket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar