onsdag den 28. april 2010

Flytteklar?

Så er det lige ved at være at jeg skal flytte her den 1.maj skal jeg have nøglen...! Det lige oppe over og jeg har ingen møbler endnu...!

Jeg har de seneste par uger været ud og kigget i alle diverse tilbuds-aviser, efter det ene og det andet. Men det er dæleme svært! - Jeg har ingenting, da jeg aldrig har været flyttet for mig selv, så derfor står og mangler ALT. Potter, pander, gardiner, seng, håndklæder....

Det eneste jeg har lige nu er tandbørsten.

Jeg har dog fået købt mig en sovesofa her i dag fra Jysk, på tilbud til 3000 kr.

Alt mit nuværende møbelværk er 10 år gammelt, og blev købt dengang jeg blev konfirmeret, det fejler intet, men jeg syntes jeg trænger til noget der passer lidt mere til mig nu.

Jeg har kigget forskellige anoncer på blandt andet den blå avis og guloggratis, men besluttede at den sofa jeg skulle sove på, flyde på, og bruge rigtig meget tid i, den skulle være helt ny, men at resten måtte gerne være second-hand.

Lige nu leder jeg efter en gammel kuffert som jeg kan bruge til sofabord, jeg kan godt lide den lidt antik-rustik-gammel stil, og syntes en gammel kuffert kunne være sjov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar